2. 2. 2022, 20. 2. 2022 a 22. 2. 2022 z hlediska numerologie. Co nám přinesou tyto dny?

Blíží se 2. 2. 2022. Den nabitý dvojkami, které mají z numerologického hlediska svůj význam. Obdobně je na tom ale také den 20. 2. 2022 nebo dokonce 22. 2. 2022. To už je opravdu k zamyšlení, jaký tento den pro nás vlastně bude, natožpak pro ty, kteří 22. února přijdou na svět! Pojďme si představit tyto silně dvojkami obsazené dny jeden po druhém, přidám i některé astrologické aspekty. 

Sněhová vločka v bublině
Zdroj foto: Pixabay


2. 2. 2022

Tento den nás obohacuje o vibraci čísla 2, a sice pětinásobnou. Pět dvojek pohromadě, to už je panečku něco. Pokud všechny dvojky v datu sečteme, dostaneme ciferný součet 10, což je tarotu karta Kolo štěstí, a v dalším součtu číslo 1. Tento den tedy i přes veškerou dvojkovou aktivitu, která je zaměřená na emoce, vztahy a rovinu TY, nakonec využijeme i ve prospěch našeho JÁ, tedy EGA, jemuž odpovídá číslo 1. Možná budeme hodně přecitlivělí a budeme si stěžovat na své bolístky, ale možná nás to nakonec pořádně nakopne a prožijeme úplně skvělý den plný intuitivního vedení shůry, nových nápadů, inspirace a hlavně nových začátků

Zaměřte svou pozornost na vztahy, například k ozdravení partnerských vztahů. V tento den bude Měsíc ve Vodnáři, přecházet do znamení Ryb, což nám bude chtít ukazovat jak potřebu větší svobody a nezávislosti, tak i duchovního rozvoje a mystického vnímání. V Rybách se Měsíc potká s planetou Jupiter, což je velmi významné spojení. Očekávat můžeme intenzivní nárůst emocionality, altruismu, sebeobětování a duchovního uvědomění. Může se nám také zdát hodně významných snů, hlavně v noci z 2. na 3. února. 

Pokud již sami máte nějaké dvojky ve svém datu narození, jste narození ve znamení Ryb, Raka a Štíra, bude tento pro vás velmi významný den, ale může být i náročný na vaši emocionální energii, pokud nemáte něco vyřešeného a pokud prožíváte zásadní životní okamžiky. Každopádně se můžeme těšit na spoustu pozitivních změn. Využijte tento čas k introspekci a ponoření se do vlastního nitra, zaměřte se na to, kdo jste, co od svého života chcete, jakým směrem se bude ubírat vaše další životní cesta. Myslete na druhé, na lásku k bližnímu, toleranci, respekt a pochopení. Problematičtější den budou mít Střelci, Blíženci, Štíři a Býci. 

Tento den jsou také Hromnice. A k Hromnicím se váže i spousta pranostik, například tyto:

Na Hromnice o hodinu více.

Na Hromnice musí skřivan vrznout, i kdyby měl zmrznout.

O Hromnicích jasný den, připrav ještě kožich ven.

O Hromnicích zataženo, sedlákovi pomoženo.

Na Hromnice chumelice, netrvá pak zima více.

Bouří-li a sněží na Hromnice, bývá jaro blízko převelice. 

Je-li na Hromnice světlý den, bude konopí i len.

Jestli na Hromnice sněží, úrodný rok na to běží.

Na Hromnice jasná noc, bude ještě mrazů moc.

Na Hromnice kalužky, ukázka na jabka a hrušky. 

Svítí-li slunce na Hromnice, bude hojnost pšenice.

Svítí-li o Hromnicích celý den, tahej, sedláčku, slámu z hnoje ven.

Na Hromnice má sedlák raději vlka ve chlévě i ženu na marách než slunce.

Když na Hromnice svítí slunce, bude úrodný rok.

Když o Hromnicích sněží, jaro není daleko. 


20. 2. 2022

Tento den bude mít stejnou dvojkovou aktivitu jako den 2. 2. 2022, ciferný součet 1 zůstává stejný. Astrologicky bude stát Měsíc ve Vahách, a to v negativním aspektu k planetám Mars a Venuše v Kozorohu. Můžeme opět usuzovat, že půjde hlavně o vztahy a zvýšenou citlivost na tuto oblast. Svobodomyslný Merkur ve Vodnáři bude potřebovat změnu, která však nebude tak snadno zrealizovatelná. V tento den budeme opět řešit, co je dobré pro nás i pro druhé, snažit se o smírčí řešení konfliktů, ale bude se v nás probouzet jakási vášeň a naléhavost, obzvláště to potká Býky, Kozorohy a Panny, takže zemská znamení budou dostatečně provětraná a můžou se i pořádně zamilovat! Nepříjemnosti ale mohou prožívat Váhy, Berani a Raci.

Den 20. 2. 2022 bude opět velmi emočně náročný a neměli bychom si plánovat žádné důležité schůzky, kdy bude potřeba přemýšlet nebo dělat zásadní rozhodnutí, naopak spíše naše hlava bude myslet na úplně něco jiného! 

A pro zajímavost, den 20. února je i Dnes domácích mazlíčků a Dnem sociální spravedlnosti!

22. 2. 2022

Završením těchto dvojkových dnů je den 22. 2. 2022. Tentokrát zde máme ještě o jednu dvojku navíc, je jich tedy šest. Ciferným součtem je číslo 12, které ještě dále sčítáme na číslo 3. Číslo 12 v tarotu znamená kartu Viselce a je také symbolem sebeobětování. Výsledná trojka je pak energetickým číslem s mimořádnou aktivitou tvůrčího a uměleckého potenciálu a celkové plodnosti a hojnosti. Berme tedy tento den velmi pozitivně, odložme všechno staré a nefunkční a zaměřme se na vizi nové a radostné budoucnosti. Celý tento den má vysoce transformační potenciál. 

Astrologicky bude Měsíc ve Štíru, což ještě podtrhne tajemný a mystický význam tohoto data. Pozor na negativní emoce a žárlivost, přílišnou vášeň. Den bude příznivý pro Kozorohy, Štíry, Ryby a Panny, méně příjemný pro Vodnáře a Býky. Využijte čas k meditaci, obzvláště ve 22: 22 hodin :-) 

Jinak tento den je Dnem sesterství, Dnem zamyšlení a Dnem obětí zločinu. 

A pokud chcete, může být tento den prostě dnem jako je každý jiný! :-) 


Autor článku: Taťána Kročková

Komentáře

Oblíbené příspěvky