Co znamená vidět se ve snu v zrcadle?

Zrcadlo ve snu nám zrcadlí naši duši, ukazuje paralelní realitu, umožňuje náhled či průnik do jiných světů, zprostředkovává kontakt se záhrobím či náhledy do vlastní budoucnosti. Zrcadlo ve snu, vodní plocha nebo televizní obrazovka bývají vstupní branou do jiné dimenze, ve které můžeme najít to, co nedokážeme vnímat pod plnou kontrolou své mysli, skrze snovou cenzuru či obranné mechanismy. Sny se zrcadly bývají obvykle velmi důležité, na astrální rovině, zprostředkovávají nám důležité informace.

Zrcadlo
Zdroj foto: Pixabay

Zkuste si vzpomenout, zda se vám někdy zdálo o zrcadlech, jestli jste pozorovali sami sebe v zrcadle, anebo se vám vyjevily nějaké bytosti či vstup do jiného světa. Ideální bude uvést si nějaké příklady.

Tvář v zrcadle, která stárne...

Když jsem měla snad svou historicky první přednášku o snech, jedna paní mi vyprávěla svůj sen o tom, jak se viděla v zrcadle v rozmezí několika let, kdy mohla sledovat proměny své tváře, projevy stárnutí, celkovou energii i pocity, které sama ze sebe měla. Tyto vize měla tři, vždy tak nějak cítila či odhadovala svůj věk. Ten sen jí velice utkvěl v hlavě a zajímala se o to, co vlastně pro ni znamená. 

To by samozřejmě vyžadovalo hlubší analýzu, ale každopádně mohlo jít o vyrovnávání se se stárnutím a s vlastní smrtelností. Sny nám v tomhle velice pomáhají, navíc jsem se i osobně několikrát přesvědčila o tom, že skrze zrcadla ve snech můžeme vnímat svou vlastní budoucnost, předvídat možné zdravotní problémy a podobně.

Vidět se v zrcadle s jinými vlasy

Sen o tom, jak jsem sama sebe viděla v zrcadle, je popsán v mé knize Tajemství snů a jak ho rozluštit (Albatros Media, 2021). Jedná se vlastně o snovou sérii v souvislosti s mými vlasy, které změnily barvu a vypadaly jinak než ve skutečnosti. 

Zrcadlo jako brána do jiné dimenze

V zrcadle máme většinou možnost pozorovat svou vlastní tvář, vidět své zuby, vlasy, oči, vrásky, tvář se nám může měnit a podobně. Skrze zrcadla jsem i ve svých snech v minulosti viděla nějaké duchy, navíc mi zrcadla evokují jakousi bránu, lesklou vertikální plochu, jež připomíná vodní hladinu, kterou poslední dobou často vnímám ve spojitosti s astrálním cestováním a snem ve snu. Právě skrze ně se mohu dostat do jiného světa, kde může dojít k nějakému kontaktu či zjevení něčeho opravdu důležitého.

Ať už pro vás zrcadla znamenají cokoliv, nebojte se jich a přijměte zjevenou pravdu takovou, jaká je…  


Autor článku: Taťána Kročková

Komentáře

Oblíbené příspěvky